C-tason Selling Vihje 6: Networking, käytä Resources

Jos haluat saada ihmisille, ei väliä kuka ne ovat, verkko heille. Tiedät ihmisiä. Tiedätte myös ihmisiä, jotka tietävät ihmisiä, jotka voivat saada sinut läpi monia ovia. Nämä ovat resursseja. Kuitenkin, sinun täytyy pysähtyä ja ajatella, ja etsiä mielesi ymmärtää kuka ja kuinka moni todella tietää. Jos et & rsquo; t, Käytät ll sanoa sinulla ei rsquo; tiedä ketään. Kun huomaat kaikki ihmiset tiedätte, niin, Käytät ll on päättää kuka oikeat kontaktit ovat yhdistää sinut päättäjien haluat tavata. Lopuksi Käytät ve sai tietää mitä sanoa saadakseen oikean esittelyt.

Kun yrittää päästä johtotason jne, tai kun koota sinun etsinnässä suunnitelma, puhelin joku tiedät ja kysyä apua, pikemminkin kuin cold calling, soittamalla tai sähköpostitse joku et & rsquo; tiedä ja yrittää piki. Tavoittaa ja ihmiset ralli avuksesi. Pyydä apua ja esittelyt ja Käytät ll saada niitä. Don & rsquo; t kysyä ja voititte & rsquo; t saada ne.

ihmiset tiedätte, että tietää ihmiset Käytät Haluaisitko tavata, tehdä kirjoituksesi sujuvaa ja tyytyväinen. Kun Käytät uudelleen vuonna, luoda uskottavuutta ja ryhtyä kehittämään suhdetta. Sitten kysyä tätä henkilö esittäytyminen yhä korkeammalle tasolle ihmisiä.

Oma motto on, & ldquo; Levitä kuin virus kautta asiakkaat & rsquo; ja näkymät & rsquo; organisaatiot. & rdquo; Käytä verkostoitumista ja jokainen tietää sinua. Tämä auttaa etsinnässä ja myynti vaivaa valtavasti.

on kuitenkin prosessi verkottumista. Oppia se ja etsinnässä on hauskaa.

yleinen tilanne

Cold Calling johdoille

Useimmat ihmiset kärsivät hylkäämistä ja turhuuden cold calling koska he vihaavat pyytää tuttavilleen apua.

Tuloksena Ongelma

Cold Calling on Demotivator ja rauniot Malminetsintälaitteet Ponnistelut

Ihmiset tuhlaavat aikaa tehdä kylmä puheluja. Toki aina silloin, kun he saavat jonkin verran kiinnostusta, mutta tehokkuus on kauhea. He saavat missään hitaasti. Vielä pahempaa, jatkuva hylkääminen aiheuttaa heille vältellä etsinnässä kokonaan. Näin ollen myynnin romahdus ja että saa heidät tuntemaan kauhea. Heistä tulee epätoivoisia ja tietämättä, mitä muuta tehdä, ne tekevät enemmän kylmä puheluja, ja alaspäin hylkäämistä kierre jatkuu. Siksi myynti ihmiset vihaavat myynti. On olemassa kahdenlaisia ​​myyjät. Ne, jotka vihaavat etsintään, ja ne, jotka sanovat he haluavat etsintään, mutta valhe. Että & rsquo; s koska he eivät & rsquo; t käyttävät verkkoa kekseliäitä ihmisiä.

Tarkista itse

Tulos: 4 = Aina; 3 = Useimmiten; 2 = Yleensä; 1 = Joskus; 0 = Ei koskaan.

1. Kun Käytät uudelleen etsinnästä tai yrittää saada enemmän ikäihmisten, sinä kylmä soittaa ne Käytät ole koskaan tavannut? ____

2. Kun haluat tavata jonkun kohdetili, älä etsi joku esitellä teille? ____

Pisteytys: 2-1 = ??

Positiivinen on hyvä;

Negatiivinen keino mennä tähän Myynnin Ongelmat & amp; -ratkaisut Kytkevät tietoja 8-10 sivua E-kirja vinkkejä, ehdotuksia ja toimia omistettu käsittelyyn tässä myynti ongelma. Käytät ll myös löytää ilmainen e-kirja "Getting Past Gatekeepers ja käsittely Blocker", joka auttaa sinua päästä keskeiset päättäjät.
. & Nbsp;

liiketoiminnan valmentaja ja business coaching

  1. Oma luottokortti velka on liikaa enkä voi tehdä takaisinmaksut, mitä /minä todella do
  2. Katso Say It yksinkertaisesti As You Can
  3. Miten saada Yritysasiakkaat ... Tomorrow
  4. Työskentelemme kovemmin vs. Working onnellisemmaksi: Mikä Tutkimus kertoo Success
  5. Sytykkeet Rakkaus Books - Yksinkertainen Online Kirjakauppa Business Plan
  6. Muuttanut Oil aikoina? 
  7. Online Trading Arvostelut: 4 Tekniikat Yhdistä Automatisoitu ja harkinnanvaraiset Trading
  8. Business Käynnistä Success - Miten löytää oikea Coach & amp; Reach voitot Faster
  9. *** Miten motivoida asiakkuus Rewards
  10. Mikä tiedonannon Quotient? Työtahti Viestintä - avain Success