Wonderpowers: Löydä sisäinen Superhero!

Wonderpowers: Löydä sisäinen Superhero

Wonderpowers ovat positiivinen ajattelu välineitä paranemista ja omanarvontunnon antaa meille super-ihmisen asenteen. Yhdistettynä uuteen SCIO kvanttifysiikan teknologia, sen avulla voimme tasapainottaa henkisesti, emotionaalisesti, henkisesti ja fyysisesti.
& Ldquo; Koska pelkkä kuolevainen ei enää riitä hengissä tänään & rsquo; s maailman. Elämä on kovaa, & rdquo; sanoo Maggie Moline hänen uusi omatoimisuus äänikirja, Wonder Powers: Löydä sisäinen supersankari. Hän auttaa ihmisiä don viitat he ovat syntyneet pukeutua ja avata vahvuus ne jo hallussaan.
Hilpeä äänikirjan kuvaa eri & ldquo; Wonderpowers & rdquo; yksi on tasapainon saavuttamiseksi ja onnellisuutta. Ne ovat positiivinen ajattelu välineitä paranemista ja itsensä kehittämisen auttaa ihmisiä käymään & ldquo; yli-inhimillisiä asenteen. & Rdquo; Innoittamana Wonder Woman TM, Moline käyttää ytimekäs, innostunut ideoita kannustaa ihmisiä uudelleen väitteen toimivallan vaihtelee & ldquo; anteeksiannon valta & rdquo; on & ldquo; unelma valtaa. & rdquo;
Hän myös touts kvanttifysiikan biofeedback tekniikka, joka tasapainottaa henkilö henkisesti, emotionaalisesti, henkisesti ja fyysisesti lukemalla yli 10000 taajuuksia henkilö & rsquo; n energia-alalla. Keksi Dr. Bill Nelson, EPFX /SCIO kertoo kolmen minuutin alkuun 280 puutteita One & rsquo; s energia-alalla, & rdquo; Moline kirjoittaa. Hän kuvailee kuinka Wonderpowers voidaan tutkia yhdessä tämän laitteen käytön edistämiseksi henkilö & rsquo; yleistä elämänlaatua.
Lisäksi tietoja Moline & rsquo; s maksettu Wonderpower istuntojen SCIO ja useita suosittelut, Wonderpowers koskettaa vapauttamisesta henki sortoa, negatiivinen karman ajatusmallit, kielteisiä vaikutuksia trauman ja muutosvastarinta.
& ldquo; Tänään kaikki on olla kuin Superheroes, & rdquo; Moline sanoo. & Ldquo; sinulla ei rsquo; t on oltava Wonder Woman TM kokea Wonderpowers! Jos pidät silmäsi auki, Käytät ll nähdä on ihme miehiä ja naisia ​​kaikkialla! Positiiviset ihmiset kaikkialla ovat suuresti vaikuttaa itse ja yhteiskunnan kanssa wonderpowers. & Rdquo;
Moline innostui luomaan Wonder Powers pelattuaan Wonder Woman TM DC Comic /Warner Brothers live action temppu show Six Flags Fiesta Texas. Hän tarjoaa asiakkailleen istunnoissa SCIO laitteen ja toimii Biofeedback harjoittaja. Moline on opiskellut myös Southern California Psychic Institute. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa www.wonderpowers.com ja cd on saatavilla http://cdbaby.com/cd/maggiemoline.
. & Nbsp;

audio- ja video-ohjelmia

  1. Ainutlaatuisia toimintoja on etsittävä High Definition TV
  2. CD ja DVD Päällekkäistä: Miten saada palveluja, jotka vastaavat odotuksiasi? 
  3. Burberry Outlet valtava alue pään area
  4. Online Games: Fun ja Learning
  5. Song itsemurhaa ... Tyler Creator Tai Kali
  6. Movie Review - Mikä Bleep - Hyvä muistutukset Mutta he unohtivat joitakin keskeisiä Information
  7. 3 Best Fake Veri Reseptejä Kauhu Movies
  8. DVD Love
  9. Webcast Production
  10. Miksi tarvitset Auto Entertainment