Potta koulutus pojille - Helppo askelta oikealle wc etiquettes

potta koulutus pojat ei aina tarvitse olla vaikea tehtävä, toisin kuin monet ihmiset ehkä määrännyt. Katsotaanpa katsomaan joitakin vuorenvarma vaiheita, joiden avulla voit harjoitella poikasi käden käänteessä!
Vaihe 1 & ndash; Onko hän valmis: Ensinnäkin, sinun täytyy nähdä, jos poikasi on valmis potta koulutus tai ei. Voiko hän ymmärrä, mitä yrität sanoa? Hyvin usein vanhemmat ovat niin innoissaan opetus wc etikettejä lapsilleen, että he täysin unohtaa, että heidän lapsensa ei ehkä siinä vaiheessa niiden varhaisessa iässä, jossa he voivat tulkita oikein mitä käsketään heille. Tämä johtaa turhautuminen myöhemmin. Vältä tämä nyt! Varmista poikasi tietää, mitä te puhutte, ja sitten rakentaa tälle perustalle.
Vaihe 2 & ndash; Ostokset: prosessi potta koulutus pojat ei voi tapahtua ilman ostoksia. Seuraavassa on joitakin kohteita sinun täytyy ostaa prosessin:? Poika nukke? Potties (parempi 3-4, niin että ne ovat aina lähellä, kun tarvitset niitä!? Seinäkarttaan? Alushousut että on väristä.
Vaihe 3 & ndash; WC kouluttaa nukke: Tämä saattaa kuulostaa hyvin absurdia neuvoja, mutta luottaa minuun, nukke on todella hyvä esimerkki voit asettaa eteen poikasi. Se on paljon enemmän kuin lelu, ja voidaan nähdä jonkinlainen roolimalli teidän viaton lapsi. Lisäksi joka kerta nukke käyttötarkoitukset potta oikein, sinun täytyy palkita se tarra seinäkarttaan. Tämä tekee potta koulutus pojat hauska kokemus poikasi.
Vaihe 4 & ndash; Nesteet ja paljon nesteitä: Anna paljon nesteitä teidän poika varmistaa, hän on virtsata uudelleen ja uudelleen. Tämä on myös seuraa asteittainen väheneminen käyttö vaippoja, ja niitä on käytettävä vain hätätapauksissa kuten pitkiä matkoja. Lopuksi, älä suutu tai järkyttynyt jos poika voi käyttää potta oikein ensimmäisillä kerroilla. Rakastan häntä, vaalia hänen jokainen teko, ja huomaamme, että hän näyttää rajuja parannuksia.
. & nbsp;

ikäluokkien

  1. Suuret ikäluokat Business - mitä taitoja sinulla jo tuominen pöytään? 
  2. *** Aging in Place: Myytti Aging Gracefully
  3. Bambu vaatteet on hämmästyttävän pehmeä ja fashionable
  4. *** Sää ja Health
  5. Opas Independent Living in Your Home
  6. Babysitter Wanted: Mitä etsiä oman lapsenvahti? 
  7. Luottamus on rakennettu ottaa Rock Solid usko Your Principles
  8. Luonnollinen orgaaninen Antiaging Ihonhoito Foods
  9. *** Boomers Rakennus itsetunto vuonna GrandChildren
  10. *** Transitions