Puppy Dog Face Painting Design Made Easy

Olipa Halloween tai yksinkertaisesti syntymäpäiväjuhlat lapsesi, pentu kasvot maalauksia ja koiran kasvojen mallit ovat hauskoja ihania ideoita sekä pikkupojat ja tyttöjä. Pennut ovat ihana, hauska, rakastava, ja söpö. Niin että tekee makea idea lapsesi näyttää koira teidän tulevan puolueen.

Mikä tekee siitä ylimääräistä helposti, on se, että on olemassa niin monia eri koirarodut että voit valita. Suurimman osan ajasta, jos omistat pentu itse ja lapsesi on lähellä hänelle /häntä, se on hyvä idea tehdä samaa rotua kuin koirasi. Lapset rakastavat sitä, kun ne näyttävät lempilapsenaan että he rakastavat.

Voit myös tarkistaa eri kasvomaalausta suunnittelu gallerioita verkossa ja näyttää eri kuvia lapsesi nähdä kumpi he pitävät eniten. Loppujen, suunnittelu tulee pysyä heidän kasvonsa puolueen, joten on tärkeää, että he tuntevat olonsa mukavaksi sen kanssa ja pidän siitä.

Miten kasvot maali kuin ammattilainen

Jos se on ensimmäinen kerta maalaus kasvot, saatat ihmetellä miten täydellisesti voit käsitellä sitä. Loppujen lopuksi, jos teet virheen puolivälissä, ehkä pyyhkiä koko kasvot täysin korjata sitä osaa ja aloittaa alusta. Joten miten voit välttää että?

On kaksi helppoa ideoita voit kokeilla. Ensinnäkin, voit kokeilla haluamasi suunniteltua design paperille. Koska se on helpompaa ja turvallisempaa, voit rentoutua ja kokeilla ja nähdä kuinka kätesi auttaa sinua piirtämällä.

Jos se näyttää varsin mukava, voit edetä piirtämällä sen todellinen kasvot. Jos löydät joitakin osia vähän hankala, voit harjoitella sen paperille tarpeeksi kunnes olet oppinut sen. Sitten voit siirtyä maalaus kasvot luottamusta ja mielenrauhaa.

Toinen hyödyllinen ajatus käyttää oikea maali mustetta ja harja. Ohjeet löydät on hyödyllinen, mutta ilman oikeutta työkaluja ja materiaalia, suunnittelua ei osoittaudu niin täydellinen kuin haluat.

Joten voit tehdä vähän tutkimusta tai kysyä tallentaa auttaja löytää iholle -Ystävällinen ja hyvälaatuiset väritystä ja harjat.

Mistä löydät Fun Koira kasvomaalausta suunnittelu näytteitä?

Hyvä uutinen on, on paljon luovia suloinen pentu kasvot suunnittelu valokuvagallerioita verkossa että voit tarkistaa. Ne auttavat saamaan monenlaisia ​​hauskoja ideoita eri koiraroduista. Joten riippuen siitä, mitä haluat, voit helposti löytää ketään tai ainakin inspiroidu tehdä oma suosikki suunnittelusta.

Toinen hyödyllinen vihje on löytää kasvot, jotka näyttävät samanlaisilta sinulle tai lapsesi ( henkilö, joka aiotaan maalattu), ja etsi samanlaisia ​​kasvoja mitkä suunnittelu näyttää parhaalta sinua. Hyvää onnea!
. & nbsp;

huumori , hauskaa ja pelit

  1. Bingo3X Avaa-Up vaihtoehtojen mukaan Voita unelmaloma Ticket
  2. Värit tehdä Holi Delicious
  3. Osuus online flash pelejä Gaming Industry
  4. Party Casino - Erinomainen Gaming ominaisuuden avulla voit helposti ja Quickly
  5. Löytää Best Video Game hinnat videopeli Myymälät ja vintage Video Games
  6. Purjehtii teidän Kauko-ohjattava Helicopter
  7. Miksi Play Bingo-pelin? 
  8. Miten valita Service Palkinnot Lahjat? 
  9. Tuore Bingo peli huonetta on enemmän Offer
  10. Vinkkejä tehdä Eater Dynamic