New Generation - Uusi lähestymistapa Parenting

ne tehtävät elämässä, lähestymistapa käytät auttaa määrittämään tuloksen. Vanhemmuus ei ole eroa. Vanhemmuuden lähestymistapa määritellä mitä nuoren tulee.

Tänään & rsquo; vanhemmat on kaksi mallia kurinalaisuutta, joista valita. Vanhemmat lähestymistapa käyttää palkintoja ja rangaistuksia & ndash; samanlaista käytetään eläinten kanssa. Sen perimmäisenä tavoitteena on kuuliaisuus. Tämä lähestymistapa johtaa riippuvuuteen, sekä stressi, ja usein huonot suhteet.

moderni lähestymistapa tekee vanhemmuuden iloisempi. Sijaan käyttämällä manipulointi ja /tai pakottamista, se rohkaisee voimaantumista joka johtaa valistuneemmat tulos: vastuu. Keskittymällä vastuuta eikä kuuliaisuus, vanhemmat kokevat enemmän myönteisiä suhteita, tehostunut, ja lisätä iloa matkaansa.

Mikä lähestymistapa kuulostaa paremmalta sinulle?

Miksi Uusi Vanhemmuus lähestymistapaa
On tärkeää huomata, että nykyajan lapset altistuvat eri ympäristöihin kuin aiemmat sukupolvet. Tämä on yksi monista syistä, että perinteiset lähestymistavat perustuvat pakottamista ja ulkoinen lähestymistavat eivät ole yhtä menestyksekäs kuin ne kerran ovat saattaneet. Tässä vain muutamia muutoksia yhteiskunnassa, jotka vaikuttavat nykyään & rsquo; s nuoriso:

& bull; Internet tiedonsaanti
& bull; Sosiaalinen media, kuten Facebook, MySpace, ja YouTube
& bull; Instant viestinnän solu ja älypuhelimet
& bull; Really Simple Syndication Internet syötteitä kuten blogit & bull; Painopiste lapset ovat keskellä perhe-elämän
& bull; Suunnattua mainontaa nuoriso
& bull; Päihteiden väärinkäyttö
& bull; Joukkoviestimet: väkivalta, sukupuoli, ja lyhyt ääni puremiin
& bull; Lukumäärä ja sukupuoli vanhempien
& bull; Tyypit malleja ja Heroes
& bull; Musiikki ja sanoitukset
& bull; Suojelu lapsuuden viattomuuden & ndash; tai sen puute
& bull; Sosiaalinen vuorovaikutus ja kehityshäiriöitä Play & ndash; tai sen puute
& bull; Yhteisöllisyys & ndash; tai sen puute
& bull; Painotetaan oikeuksia eikä vastuuta
& bull; Lisääntynyt peer vaikutusvalta ja painostus
& bull; Alhaisempi sosiaalisia taitoja ja hillitsemishäiriöiden

sivutuotteena helppous tiedonsaantia ja yhteystiedot muiden kanssa meidän tekninen ikä on, että monet nuoret kokevat enemmän hallita omaa elämäänsä. Tänään & rsquo; n nuoret tietävät ja käyttää oikeuksiaan ja on ennennäkemättömän riippumattomuuden.

Sinänsä kun vanhempi yrittää muuttaa nuoriso & rsquo; käyttäytymistä pakottamalla kuuliaisuuden & ndash; käyttämällä uhkia, rangaistuksia, lahjuksia tai muita pakkokeinoja tai manipuloiva taktiikka & ndash; reaktio on usein vastustusta.

Tyypillinen vanhempien vastaus tähän suuntaukseen saattaa olla syyllinen nuorille. Mutta ajattele sitä hetki: Kun kasvi kukkien siemeniä ja jos kasvi ei kukka, me syyttää kukkia? Vai onko kylvökone on jonkin verran vastuuta kasvua? Muistakaamme, että vanhemmat ovat ensimmäiset yhteydenotot ja malleja lapsille.

Jos katsella nuorten & rsquo; n kurittomuus tilaisuutena oppia & ndash; mahdollisuus auttaa heitä kasvamaan ja kehittymään & ndash; sitten kurittomuus voi tulla kehote mielekkään viestinnän. Käytä tällaisia ​​kielteisiä tilanteita auttaa lapsia entistä vastuussa. Tämä ajattelutapa johtaa vähemmän stressiä sinulle ja parantaa suhteita kaikkiin.

Kolme periaatteet, jotka edistävät Vastuu
Käyttämällä kolmea voimakas, kestävä, ja yleinen käytäntöjen & ndash; että Don & rsquo; t liittyy rangaistus, uhkia, nostaa äänesi, palkintoja, tai luennointi & ndash; sinun on hämmästynyt siitä, miten osuuskunnan lapsesi tulee.

& bull; Positiivisuus

Niin usein, kun haluamme lapsemme muuttaa, yritämme vaikuttaa heihin käyttämällä negatiivista viestinnän sijaan positiivisia että todella kehottavat niitä halua tehdä mitä haluamme. Jopa pahin myyjä tietää riittävästi ei tehdä asiakkaan vihainen. Silti, koska annamme tunteiden ohjata meitä, me usein jättää tämän järkeä lähestymistapaa ja lähettää negatiivisia viestejä. Voit helposti kertoa jos viestinnän lähetät negatiivinen viestit, jos mitä sanot syyttää, valittaa, arvostelee NAGS, rankaisee, tai uhkaa.

Positiivinen viestintä nostaa henkeä; ne tarjoavat rohkaisua ja tukea. Ne lähettää viestin, että toinen henkilö pystyy käsittelemään haasteita. Positiivisuus luo toivoa ja kehottaa tunteita arvonmäärityksen tukemana, ja kunnioitetaan. Viestintä myönteiseen sävyyn laukaisee innostus, kyky, ylpeys, luotettavuus ja vastuullisuus & ndash; kaikki ovat laukaisee negatiivisuus.

Koska on positiivinen on niin avulla, on järkevää lopettaa kaikki ajatukset ja viestintä, jotka ovat negatiivisia. Siksi, tulla tietoiseksi sanamuoto viestinnän lastesi kanssa, jotta he ovat myönteiseen sävyyn. Jatkuvasti kysy itseltäsi: & ldquo; Miten voin välittää tämän viestin myönteisellä tavalla? & Rdquo; Esimerkiksi, sanoen: & ldquo; Don & rsquo; t myöhästy, & rdquo; on invaliditeettiin ja kehottaa myöhässä koska sana & ldquo; Don & rsquo; t & rdquo; ei visualisoitu; mitä tulee sen jälkeen & ldquo; Don & rsquo; t & rdquo; on mitä aivot visualisoi. & Ldquo; Ole ajoissa, & rdquo; kehottaa haluamasi kuva, on mahdollistaa, ja on paljon tehokkaampaa.

& bull; Valinta
Kun lapset kaikista ikä kestävät tekemässä jotain kysyä niistä tai tehdä jotain vastoin teidän ohjeet, pikemminkin kuin pakottaa pyynnön niitä, tarjota heille vaihtoehtoja; sitten katsella miten nopeasti niiden vastustuskyky heikkenee. Tarjoaa vaihtoehtoja tasoittaa tietä tapojen muuttaminen ja on paljon tehokkaampi kuin antaa komentoja. Antamalla nuoren jonkin verran valvontaa, saat enemmän yhteistyötä. Tähän on yksinkertainen syy: Ihmiset eivät väitä omia päätöksiään.

Vaikka nuorukainen ajattelee ei ole valintoja vai ei tehdä jotain, voit rakentaa joitakin osa valinta. Vain pieni täyttää koska tahansa valinta mahdollistaa nuoren säilyttää arvokkuus ja voimaa. Esimerkiksi, kun lapsi opettelee kävelemään alas portaita, ei olisi viisasta asettaa lapsen mennä alas ilman apua. Silti nuorukainen on väittäen riippumattomuus ja ei halua mitään apua. Antamalla valita, miten kävellä portaita, voit välttää vastakkainasettelua: & ldquo; haluatko pitää kaide tai pitää kättäni? & Rdquo;

tarjoaa valintoja on yksinkertainen lähestymistapa voit heti vähentää vastus. Voimaantuminen valinta on yleinen; se toimii kaikenikäisille.

& bull; Heijastus

Tehokkain lähestymistapa vaikuttaa toisen henkilön hyväksyä ajatus on kysyä heijastava kysymyksiä. Kun erityisiä heijastava kysytä, ihmiset kehotetaan ajattelemaan, uudelleen, muuttaa mielensä, ja kasvaa. Kysymällä tämänkaltaisiin kysymyksiin, voit suorittaa mitä haluat tehokkaammin, vähemmän vastustusta, ja vähemmän stressiä. Kun ottaa nuorukainen heijastavat, olet hetkessä välttää lapsen & rsquo; luonnollista vastustuskykyä hallinnassa.

Heijastavat kysymykset eivät ole pakottavaa. Ne ohjaavat pakottamisen sijasta. Heijastava kysymyksiä saada ajattelu vastaus ja on kehystetty sovittaa tilanteeseen ja selventää. Erityisesti ne keskittyvät nykyisten tai tulevien, toisin kuin aiemmin; usein aloittaa & ldquo; Mitä? & rdquo; tai & ldquo; Miten? & rdquo ;; ja yleensä avoin, että ne vaativat enemmän kuin & ldquo; kyllä ​​& rdquo; tai & ldquo; ei & rdquo; vastaus.

Heti kun alkaa esittää heijastava kysymyksiä, voit heti ymmärtää tehokkuutta ja valtaa tämän strategian. Kysymykset kuten seuraavat edistää syvää ja heijastava ajattelua:
O & ldquo; Mitä opit tästä kokemuksesta? & Rdquo;
O & ldquo; Kuinka voimme korjata tämän tilanteen? & Rdquo;
O & ldquo; mitä voit tehdä toisin ensi kerralla? & rdquo;
O & ldquo; Mitä voit tehdä suorittaa sen? & rdquo;
O & ldquo; Miten voit tehdä että huolehtimatta siskosi? & rdquo;

Stressi-vähemmän Vanhemmuus
Kun toteuttamaan näitä strategioita, tulet tehokkaammin vanhemmuuden, tuntuu vähemmän stressiä, kokea enemmän iloa, parantaa suhteita lasten, ja on enemmän aikaa elämän teidän oma. Lapsesi tulee enemmän itsekuria ja vastuullinen. Huomaa kuitenkin, että tämä ei tarkoita sitä, voit muuttaa niiden luonnetta ja ndash; enintään Acorn voi kasvaa palmu. Voit kuitenkin varmasti voi vaikuttaa lapsesi jksk vastuullinen ja edistää yhteiskunnan jäseninä. Eikö & rsquo; t että mitä vanhemmat todella haluavat?
. & Nbsp;

lapsen kehitystä

  1. Tarjoavat erinomaisen Vanhempien Influence
  2. Oikean vuoteen Your Kids
  3. *** I Have Teini! 
  4. Kuinka käyttää Melody opettaa lapsellesi kohteeseen Talk
  5. Tuo mukavuutta Pikkulapset: Naisten Ylimääräiset Kirkkojen Skientologia lahjoittaa Käsintehdyt k…
  6. Miksi ja miten opettaa lapselle leikkiä vauva games
  7. Neljä vuotias Toys
  8. Se ei ole sinun Lapsen Temper - Se on lapsesi Temperamentti! 
  9. *** Maali lukuvuoden Positiivinen Note
  10. Mitä asioita minun pitäisi Vältellä, on tyypillinen kysymys äitien ja isien etsii Vanhemmuus vi…