*** Rakkaus, avioliitto, ja Prenuptial Agreements

rakkaus, avioliitto, ja avioehtosopimusta

tohtori Charles D. Schmitz ja tohtori Elizabeth Schmitz

"avioliitto lääkäreitä" ja Tekijät kirjan
Golden Avioliitot: Seitsemän Secrets of onnistunut avioliitto
(Löytyy Amazon.com).

Katsomme, että avioehtosopimusta ovat huono idea, ajan ! Kuvitelkaapa, kerron jollekin, että rakastat häntä, mutta et luota niihin! Meille tämä on analoginen kaksi erillistä tarkkailun tilejä avioliitto - yksi häntä ja yksi hänen. Molemmissa tapauksissa tulee tapauksessa sinun ja minun. Tai miten tästä, & ldquo; Rakastan sinua seuraavat edellytykset. & Rdquo; Mitä tapahtui Yhdysvalloissa? Me? Rakkaus ilman ehtoja?

Suoraan sanottuna, emme usko, että todellisen merkityksen "avioliitto" sallii tällaisen kaksinaamainen suhde kahden ihmisiä, jotka sanovat, että he rakastavat toisiaan. Todellinen rakkaus tarkoittaa todellista rakkautta. Et voi olla bonifide rakastava ja onnistunut avioliitto tai suhde kun on avioehto! Ihmiset, jotka keksi tätä käsitettä ei tiedä mitään todellista rakkautta ja todellinen suhteita. Vain ihmiset esityslistan kannustaisi jotain niin anti-rakkautta, niin anti-suhde, ja niin anti-avioliitto.

surullisia uutisia - Yhdysvalloissa, avioehtosopimusta tunnustetaan kaikissa viiteenkymmeneen osavaltioon ja District of Columbia. Miksi me tarvitsemme niitä? Mitä tapahtui puhdas, ehdoton rakkaus! Mielestämme on edelleen olemassa! Se on edelleen normi, luojan kiitos!

Mukaan Wikipedia, & ldquo; On olemassa kahdenlaisia ​​avioehtosopimusta: avioehtosopimuksen ihmisille, jotka ovat naimisissa tai aikeissa naimisiin, ja yhteiselämää sopimus avopuolisoiden . Vaihtelu ihmisille, jotka ovat jo naimisissa on postnuptial sopimus. & Rdquo; Mielestämme kaikki kolme ovat huonoja rakkautta, huono suhteita, ja huono avioliitto. Täällä & rsquo; s miksi.

Tutkimuksessamme kanssa menestyksekkäästi aviopareja vuosien varrella, olemme löytäneet joitakin toistuvia ja läpitunkevaa teemoja. Päällimmäisenä niistä on luja usko ja toisiaan. He luottavat toisiinsa täysin ja ehdoitta. Ihmiset, jotka todella rakastavat toisiaan niin ilman ehtoja. Ne ovat ehdottoman rakkauden & ndash; kuin sen pitäisi olla.

Jotkut väittävät, että koska puolet kaikista avioliitoista päättyy eroon ja 60% avioliitot uudelleen naimisissa ihmiset kohtaavat saman kohtalon, allekirjoittamalla avioehto on vain varovainen ja järkevä. Se on vakuutus epäonnistunut suhde.

Tämä on meille kuin sanoisi, & ldquo; Let & rsquo; s koskaan naimisiin koska meidän mahdollisuudet epäonnistuminen ovat 50-50. & Rdquo; Tai, & ldquo; Let & rsquo; s ei rakastua lainkaan, koska saatamme pudota rakkaudesta tulevaisuudessa. & Rdquo; Melko typerä, vai?

Kuten useimmat asiat onnistuneita suhteita, pieniä asioita merkitystä. Huolehtiminen syvästi joku & ndash; rakastava joku & ndash; on vain yhtä todellinen kuin rehellisyyttä suhde kahden ihmisiä, jotka tunnustavat rakastaa ja huolehtia toisistaan.

Pyydämme teitä näitä kysymyksiä:
* Oletteko todella ja syvästi rakastaa joku muu?
* Onko välität toisen ihmisen enemmän, että välität itse?
* Onko joku elämässäsi, että te kuolla?
* Onko joku haluaisi viettää loppuelämäsi maapallolla?
* Onko joku jaat syvin ja tummin salaisuuksia?
* Onko joku, että et voi kuvitella elämää ilman?

Jos vastaukset kaikkiin edellä esitettyihin kysymyksiin ovat kyllä, olet täysin ja ihanan rakkaudessa. Ihmiset kuten sinun ei tarvitse avioehto. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on viettää elämänsä yhdessä. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on sementti teidän suhdetta toisiinsa. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on kaikki yksinkertaisia ​​asioita tarvitse tehdä avioliitto tai suhde työhön. Mitä et & rsquo; t tarvitsee vain allekirjoittaa avioehto!
. & Nbsp;

rakkaus

  1. Katse taaksepäin, Looking Forward
  2. Arvostaa Everyday
  3. Miten saada ex poikaystävä takaisin: Haasteet Ahead
  4. Ystävänpäivä, Ystävänpäivä - Henkilökohtaiset Story
  5. Matt Huston Ex2 System - Paras Asiakirjojen kirja ever
  6. *** Miten rakastua Jälleen Your Spouse
  7. How To Get Over Broken Heart? On Cure
  8. Soulmate päivitys Sean & amp; Pia
  9. Varmistaa Way Ex Back
  10. Miten Rehellinen Oletko Ihmissuhteet?