Tapoja merkittävästi parantavat muistin ja aivojen Effortlessly

muistin ja aivojen taipumus saada loppuun kuten minkä tahansa osia kehosta. Enemmän aivot pommitetaan hyödytön ärsykkeitä sekä muistin, sitä enemmän huomaat, että suorituskyky jommankumman s ei nimellisarvoon. Parantaa muistiasi ja aivojen toimintaa ei ole niin pelottava kuin se saattaakin kuulostaa. Ei vain se hyvä yrittää parantaa toimintaa muistiasi ja aivot nyt, se myös koksin kätevä myöhempinä vuosina. Ihmiset, jotka säännöllisesti käyttävät aivot eivät todennäköisesti periksi psyykkisiin sairauksiin, jotka vaivaavat ihmiset kun ne ovat niiden vanhusten vaiheessa. Pidä muisti terveitä on myös hyvä teidän henkistä hyvinvointia. Tämä johtuu siitä, kun ihminen alkaa olla ongelmia niiden muisti, he myös alkavat tuntea rasituksia sekä turhautunut. Tässä useita tapoja, jotka voivat jotta kuka tahansa yrittää parantaa muistia ja aivokapasiteetin.

Ensimmäinen asia, että sinun täytyy tehdä, kun etsit parantaa muistiasi ja aivokapasiteetin on varmistaa, että olet saada sopiva määrä happea aivoihin päivittäin. Paras tapa tehdä tämä on lisäämällä veren virtausta noin puoli tuntia päivittäin tai vähintään kerran viikossa. Harjoittaa harjoituksia, joiden avulla voit työskennellä teidän sydän yleensä paras tähän kuin voit osallistua niitä lyhyen aikaa silti saada täyden hyödyn. Esimerkiksi, voit päättää ottaa reipasta kävelyä puoli tuntia joka päivä ja tämä on hyvä tapa saada veren liikkeellä. Kun osallistuvat liikunta, varmista, että otat huomioon hengityksesi. Se on kautta hengitys, että elimistö saa happea, että se lähettää aivoihin. Varmista, että käytät syvään henkeä ilman, että täysin täyttää teidän vatsaan. Tämä sisältää kaikki happea tarpeen parantaa muistia ja aivojen. Liikunta muotoja kuten jooga tai Pilates ovat myös hyviä aivoille koska ne eivät ainoastaan ​​saat veren pumppaaminen, mutta ne myös opettaa sinulle, miten mietiskellä ja siksi tyhjentää mielen.

Muista, että aivot kuten lihas, sinun täytyy käyttää sitä siitä tulee vahva. Sama koskee muistisi. Toinen asia, että voit tehdä parantaa muistia ja aivojen on harjoittamalla pelejä, jotka haastavat mielen. Tällaisia ​​pelejä ovat palapelit, ristisanatehtäviä ja arvoituksia ja niin edelleen. On jopa muisti pelejä, joita voit pelata yksin, joka auttaa vahvistamaan muistin. Muita asioita, jotka voivat käyttää aivojasi ovat tekemässä matemaattisia ongelmia silloin tällöin, tämä piristää logiikan puolella aivoissa. Paremmin muisti, istu alas silloin tällöin ja yritä ajatella takaisin niin paljon kuin voit pian muistoja. Enemmän yrität tätä, sitä suuremmalla todennäköisyydellä, että voit alkaa muistaa jotain.
. & Nbsp;

aivot lisälaite

  1. Terveydenhuolto puhtaaksi: Kaikki Work From Home Career
  2. Verkkokaupan ja Kaupalliset Website Designing
  3. Aktiivinen kuuntelu: Turning Asiakaspalvelu osaksi asiakas satisfaction
  4. Lataa käyttäminen Beta Brainwave Entrainment
  5. Haastattelemalla Kevin Abdulrahman on Winning Mind
  6. Henkilökohtainen kehitys: Mikä "Self" in Itsensä toteuttamisen? 
  7. Sinun Amazing Brain
  8. Onnen Number
  9. 9 Brain strategiat Begin Behavioral Change
  10. Asiakkuutta Consciousness