Teach Yourself French

Etkö usko, että voit oppia ranskaa itse? Paljon Ranskan oppijoille voi mielestäni unelma retortoimalla, "Kuinka voit oppia ranskaa oman? Jos et itse paremmin kuin pätevä ranskalainen opettaja?" Ensimmäinen kysymykseen voidaan vastata helposti, kun taas toinen ei saa helppo vastata, sillä et voi olla yhtä hyvä kuin ranskalainen opettaja, muuten sinun ei tarvitse oppia ranskaa nyt. Mutta se ei tarkoita, että et voi oppia tätä kieltä itse. Oikeastaan ​​voit! Nyt keskustella vinkkejä.

Vihje yksi: Hae Ranskan oppimisen kirjoja.

Ranskan ei epäsuosittu kieli maailmassa, joten voit helposti löytää Ranskan oppimateriaalit kaikkialla maailmassa. Miksi sinun pitäisi saada Ranskan oppimisen kirjoja? Koska sinun täytyy suuntaviivat, jotka auttavat sinua oppimaan Ranskan järjestelmällisesti hyvään tarkoitukseen. Sitten mitä kirjoja pitäisi olla oppimista kirjoja? Yksi oppikirja ja joitakin työkirjoja audiona. Yksi oppikirja on luetella niin monta lukua, jokainen niistä on opettaa joitakin perusasioita ranskaksi ja auttaa sinua onnistuneesti siirtyä seuraavaan lukuun, sillä ne liittyvät läheisesti toisiinsa. Esimerkiksi, jos ensimmäinen luku opettaa sinulle yksinkertainen lause, toinen opettaa sinulle mutkikkaaksi, sillä olet oppinut helpoin ja se sopii sinulle oppia enemmän kuin helpoin sitten. Ja sitten oppikirja on kumppanisi. Miksi? Koska kun olet oppinut ääntämistä, sanoja, lauseita ja lauserakenteet, sinun olisi parempi käyttää joitakin avustaja käytännössä mitä olet oppinut niin että muistat ne helposti. Varmasti jos sinulla on sellainen ohjelma kuin Rosetta Stone ranska kuin avustaja, joka on parempi idea. Todellakaan et voi vain harjoitella Ranskan tieto muistoksi, mutta myös harjoitella taitoja puhua ranskaa. Etkö usko?

Vihje kaksi: Hanki Rosetta Stone ranska.

Ohjelmat oppimisen välineitä tänään on paljon, mutta ei niin paljon ohjelmia ovat asianmukaisia ​​Ranskan oppijoille. En pidä ajatuksesta, että voit ajatella olet oppinut tällä kielellä hyvin kun olet oppinut tarpeeksi sanastoa ja on sileä kielensä puhumaan tällä kielellä. Tässä tapauksessa valinta on selvä: Valitse yksi, jonka avulla voit hankkia sanastoa ja opettaa puhut hyvää ranskaa. Rosetta Stone ranska on yksi, joka sopii sinulle niin täydellisesti. Mitä sanastoa hankintaan, voit käyttää kuvan-tapa, joka antaa sinulle merkityksiä Ranskan sanat eloisia kuvia ja Ääntäminen pieniä painikkeita, että olet klikkaa. Sinun ei tarvitse pitää vakava kirja lukea ääneen, koska ei ole niin tehokas, ellei muisti on erinomainen verrattuna muihin. Mutta Rosetta Stone, sinun ei tarvitse tehdä tätä enää, koska olen edellä kuvannut sinulle. Näet, kuvia voi helposti jättää tulosteita aivoihin kuin kuiva sanoja. Se on kuin kohtaus että näet kauneutta ja muistavat hänen nimensä heti jos joku kertoo. Kuten keskustelun käytäntö, voit käyttää virtuaalista keskusteluja sitä niin usein kuin voit. Rosetta Stone antaa sinulle eri keskustelun käytännön ja sinun täytyy valita ne, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Vihje kolme: Hanki musiikkia ja elokuvia.

Näin tulisi perustua joko kahdella tavalla yllä, et voi käyttää tätä tapa oppia kieltä systemaattisesti. Sanon musiikkia, koska ranskan kieli on niin kaunis, että voit usein kuunnella kauniita kappaleita ympäri korvia, vaikka et voi arvata niiden merkityksiä. Ne houkuttelevat teitä, joten miksi ei opi niitä toinen tapa oppia? Sanomalla elokuvia, haluan kertoa teille, että me nykyajan ihmiset nauttivat jännitystä viileä liikkuvia kuvia ja elokuvia vain täyttää tämän toiveen omasi. Voit nauttia Ranskalaiset elokuvat ja sinulla on kiinnostusta tällä kielellä. Mutta muista: Pidä Ranskan tekstitys voit katsella.
. & Nbsp;

jatkuva koulutus

  1. Kuinka kauan se voi suhtautua ansaita suuri Netissä korkeakoulututkinnon? 
  2. Paikallistamiseen mcsa markkinoinnin koulutus Revealed
  3. Non Fiction Kirja Report
  4. Tärkeys Oracle Akkreditointi Assessments
  5. Tapa tulla Straight-Student
  6. Täydellinen Tehtävä nopeasti Tehtävä Help
  7. Viisi Jälleen homeschool Strategiat ohjata Homeschool Organizing
  8. Audio Tuotantokoulu tasoittaa Polku For Your Future
  9. Valmennus Solutions osalta teknistä tukea internet
  10. Hyötyä koskevat valitseminen Accredited MBA Programs