Ei ole Oikea Track

Puhuin mentori minun muutama viikko sitten ja kysyin häneltä, & ldquo; Luuletko I & rsquo; m oikealla tiellä? & Rdquo; Hän sanoi minulle, & ldquo; Mike, asia isn & rsquo; t vai ei Käytät uudelleen päälle ja lsquo; oikeus & rsquo; raita; se & rsquo; n että luulet siellä & rsquo; SA & lsquo; oikeus & rsquo; seurata aluksi. & rdquo;

Kun puhuimme tästä enemmän ja aloin miettiä sitä eri tavalla, tajusin, että niin usein huomaan pyrkii tämän kyltymätön & ldquo; oikealla tiellä, & rdquo; kuin jos siellä & rsquo; s jonnekin I & rsquo; m & ldquo; tarkoitus & rdquo; on ja joitakin ulkopuolella viranomainen, joka voi vahvistaa sen minulle.

Vaikka & rsquo; mitään vikaa meidän etsivät ohjausta, palautetta, ja tukea ohjaajien, ystävien, perheenjäsenten, valmentajat, ohjaajat, opettajat, asiantuntijat, ja lisää & ndash; syvin totuus on, että meidän syvin totuus tulee sisältäpäin. Se näyttää olevan niinkään varmistaa me & rsquo; uudelleen päälle & ldquo; oikeus & rdquo; seurata ja pikemminkin elää harmoniassa, keitä me olemme ja mitä & rsquo; tärkein meille.

Kun kaikki ideat, mielipiteitä, ja vaikutteita ympärillämme (ja omassa päätä) asuu aito yhdenmukaistaminen isn & rsquo; t aina helpoin asia meille tehdä. Seuraavassa on muutamia asioita ajatella ja harjoitella syventää kapasiteetti tähän:

1) kuunnella sisäistä viisautta

Kuinka monta kertaa elämässäsi olet ajatellut itsellesi, & ldquo; Minun olisi pitänyt kuunnella minun intuitioon tähän? & rdquo; Usein jälkikäteen jälkeen me & rsquo; ve tehnyt virheen, oli raukeaa tuomion, tai kokenut jotain tuskallinen, ymmärrämme, että jollain tasolla me jo tiesimme sen kävisi näin, me vain didn & todellisten tuloste; t kuunnella vaistot. Olipa se näkyy niin gut tunne, intuitiivinen osuma, tai vain tunne, meidän sisäistä viisautta on innokas ja tärkeä. Halukkaampia aiomme kuunnella tätä sisäistä viisautta ja kiinnittää siihen huomiota, sitä helpompaa meille elää elämäämme aitous, totuus, ja yhdenmukaistaminen.

2) Luota itseesi

Se & rsquo; s yksi asia kiinnittää huomiota omaan sisäistä viisautta ja koko muu asia todella luottaa siihen. Tämä sama mentori minun sanoi minulle taas takaisin, & ldquo; Mike voit itse tehdä luota itseäsi syvällä tasolla, et vain don & rsquo; luota että se & todellisten tuloste; s turvallinen luottaa, joka sitten saa sinut epäilemään itseäsi. & Rdquo; Niin usein annamme aivot, meidän logiikka, tai palaute toisten ohittaa meidän syvemmälle tietämisen ja suoliston vaistot. Vaikka se & todellisten tuloste; s ole aina helppo tehdä, luottaen itse ja meidän sisempi ohjaus on välttämätöntä matkallamme elämän ja kasvun. Halukkaampia olemme kuunnella ja luottaa viisautta, joka tulee sisältä; epätodennäköisempää olemme lahjoittaa voimamme muille ja olosuhteet /tilanteet elämäämme.

3) oltava valmis muuttamaan

Muutos on hauska asia, että useimmat meistä etsivät sitä ja pelkäävät sitä samanaikaisesti. Niin paljon kuin haluan ajatella itseäni joku käsittää muutos ja on joustava, Huomaan usein varsin vastustuskykyisiä muuttumassa. Ja yksi suurimmista asioista, jotka voivat estää meitä menemästä asioita, on rohkea, ja tehdä sitoumuksia elämässä on meidän pelko muuttuvat mielemme. Ironista kyllä, enemmän me omaksua muuttaa enemmän autenttisesti me & rsquo; uudelleen pystyy sitoutumaan ja mennä mitä me todella haluamme.

Juuri nyt, missä olet, mitä Käytät tekemässä, mutta Käytät uudelleen tunne, ja kuitenkin & ldquo; hyvä & rdquo; tai & ldquo; Bad & rdquo; luulet Käytät uudelleen elämä on menossa, Käytät uudelleen eikä & ldquo; oikeus & rdquo; tai & ldquo; väärässä & rdquo; Track & ndash; Käytät uudelleen yksinkertaisesti radalla Käytät uudelleen päälle (eli elämäsi). Kun päästämme irti meidän tuomion siitä, missä olemme ja minne luulemme & ldquo; olisi & rdquo; olla; me & rsquo; uudelleen osaa arvostaa elämäämme, ihmiset ympärillämme, ja itseämme aito tavalla. Ja, jos on muutoksia haluamme tehdä, että uskomme parantaa elämänkokemustamme, voimme tehdä itse valitsemastaan ​​paikasta totuuden, rakkauden ja viisauden.
. & Nbsp;

inspiraatio

  1. Arvostaa "Do Overs" ja Life
  2. Liikkuminen Change
  3. Live in Nyt oppia menneestä ja luovat upean Future
  4. Dr Izzeldin Abuelaish: Voice Peace
  5. Inspiroivaa Sanonnat & amp; Runoja Henkilökohtainen Development
  6. SAVOR LIFE NYT: Save PARAS ENSIMMÄISEN ei kestä, sanoo Susan McKenzie
  7. Mikä on Passion
  8. Löytämässä True Happiness
  9. Keittoa Soul
  10. Chris Brown - Singer joka oppi laulaa Hänen Own