Oletko tyytyväinen mitä näet, kun katsot Mirror?

Kun katsot itseäsi peilistä kylpyhuoneessa joka aamu, pidät mitä näet? Tuntuuko tyytyväinen ja sisältöä että henkilö tuijottaa takaisin sinulle elää elämää merkityksen ja täyttymystä, kaikilla elämänalueilla? Kysyt itseltäsi kysymyksiä kuten, & ldquo; Miten jouduin tänne & rdquo; ja sitten ei miellytä vastausta tai kuvan saat mielessäsi? Kyllä Olen varma, että on alueita elämässäsi, jotka toimivat ja olet oikealla tiellä, mutta olen varma, että on alueita elämässäsi, joka tuntuu voitaisiin parantaa.

salaisuus siirtyvän elämäsi takaisin siihen suuntaan haluat sen mennä, on ymmärrettävä, että aloilla elämääsi, jotka eivät ole tyydyttäviä, ei tullut kuin että hetkessä. Et mene nukkumaan yhden yön kaiken raiteilleen ja herätä seuraavana aamuna hyvin erilainen paikka. Tapa elämämme mennä hakoteillä, on seurauksena yksi pieni huono päätös kerrallaan. Alenevan vähitellen elämässämme on seurausta lukuisista huonoja päätöksiä toistuu hyvin pitkään.

Onko Renkaiden on hidas Puncture?

rengasrikko koemme elämässämme on seurauksena erittäin hitaasti punktio ja erittäin harvoin tulos blow-out. Hidas vuodot ilmaa renkaasi, joka päivä tai pikemminkin huonoja päätöksiä, jos tunsit oli parempi nauttia ilo hetki ja katsella 5 tuntia televisio joka yö, eikä käsittelyssä ja koulutus-, inspiroiva tai muutosjohtaminen kirja. Kaikki lisätä ajan mittaan osaksi epätyydyttävät tulokset saat nauttia.

Joten jos rengas on tasainen, koska vuosien laiminlyönneistä ja huonoja päätöksiä, tänään on päivä vihdoinkin parempi vaihtoehto ja valita tilalle rengas, jossa uusi versio. Yksi, joka tekee parempia valintoja ja poistaa kaikki huonoja valintoja, joka sovelletaan päivittäin kurinalaisuutta kaikessa mitä he tekevät ja hitaasti vetää elämänsä takaisin raiteilleen. Voit & rsquo; t muuta sitä, että rengas on mennyt tasainen tai jopa miten se meni tasainen, mutta voit korvata renkaan ja tehdä parempia valintoja tästä hetkestä eteenpäin.

Reverse Damage

kauneus prosessi, jossa voit hitaasti siirtää itse hakoteillä, johdonmukainen huonoja päätöksiä ja sai itsesi paikkaan et pidä. On, että se ei ainoastaan ​​toimi tuhota, sitä voidaan myös käyttää positiivisen tavalla rakentaa myös. Tee oikea päätös tänään ja poistaa tarve välitöntä tyydytystä, hyväksyä, että viivyttämällä teidän tyydytystä ja käyttöön annos päivittäin kuria, voit vähitellen vetää elämäsi takaisin raiteilleen.

Sanomani tänään on todella yksinkertainen. Jos et ole tyytyväinen henkilö, joka tuijottaa takaisin sinulle peiliin joka aamu, niin se on aika tehdä, että ratkaisevaa siirtymistä pois laiminlyönnistä ja johdonmukainen huonoja valintoja, kohti päivittäin kuria ja positiivinen toiminta. Älä odota rengas on täysin tasainen, ennen kuin aloitat matkan saada elämäsi takaisin raiteilleen. Tee positiivinen valinta juuri nyt ja käyttää hyvin asteittainen prosessi, joka sai sinut paikkaan vihaat, hitaasti ja vääjäämättömästi siirtää sinut takaisin raiteilleen. Ne päivittäin myönteisiä toimia, kun toistuva ajan vähitellen uudelleen puhaltaa renkaasi ja laittaa sinut tiellä menestykseen ja merkityksen.

Toiminta Idea:

Tiedä mitä haluat
Tutki elämäsi. & Ldquo; Onko sinulla että elämässäsi juuri nyt & rdquo ;?
Jos et, niin tutkia päivittäistä rutiinia. Onko linjassa sen kanssa, mitä haluat?
Jos ei käyttöön muutamia uusia arkirutiineihin tukemaan visio ja tavoitteet.
Pidä ryhtynyt toimiin, joka päivä.
Mitata edistymistä
Palkitse edistystä
Vähitellen vedä elämäsi takaisin raiteilleen
prosessi on todella helppo tehdä, mutta valitettavasti se on myös helppo ei tehdä. Tee valinta vihdoin saada elämäsi takaisin raiteilleen. Tee muutama ratkaiseva muutokset sinun täytyy tehdä tänään ja ajan mittaan voit vähitellen kehittyä henkilö haluat olla.
. & Nbsp;

inspiraatio

  1. Rakkaus ja satuttaa kulkevat käsi kädessä, mutta sen ei pitäisi estää meitä rakastava. Kaksi …
  2. Silver Vuoria epätoivoisia Circumstances
  3. Ei ole Oikea Track
  4. Miten löytää palava halu Succeed
  5. Voit valita - Valitsi WOW
  6. 5 tehokkain lähteet Inspiration
  7. Sai Tall Poppy Courage
  8. Inspiration
  9. Nyt! 
  10. "Koska ihminen ajattelee" James Allen (alkaen innostavia kirjoja - Kolmas osa)