Rakkaus ja satuttaa kulkevat käsi kädessä, mutta sen ei pitäisi estää meitä rakastava. Kaksi tapaa lähestyä love

Voit & rsquo; t rakkautta saamatta satuttaa!
Ei ole epäilystäkään siitä, että kun suhde päättyy, se, joka ei halua suhdetta lopettaa tunnet satuttaa. Jopa suhde kun koemme pettymys saatamme myös tuntea satuttaa. Näinä aikoina meidän tulisi miettiä, miten voimme olla luottavaisempi, huolehtiva, rakastava ja anteeksiantava. Tässä kaksi esimerkkiä rakkauden ja miten lähestyä rakkautta.

Khadija, ensimmäinen vaimo Profeetta Muhammed (SAWS)
Kahdesti leski, hän oli luopunut ajatuksesta naimisiin uudelleen. Kuitenkin hän sai tietää profeetta Muhammedin (ennen kuin tunnustettiin profeetta). Miksi hän muuttaa hänen mieltään avioliitosta & ndash; hän havaittu hänen luonteensa ja hänen rehellisyydestään käsiteltäessä hänen liiketoimintaa. Vaikka ikäeroa on kiistänyt jotkut, hän oli huomattavasti vanhempi kuin Profeetta Muhammed (SAWS).

25 vuotta onnellinen avioliitto
avioliitto kesti 25 vuotta. Profeetta (SAWS) oli yksiavioinen (uskollinen, ei muita naisia). Khadija oli myös lojaali profeetta ja tukenut häntä kaikilla elämänalueilla. Khadija uskoivat häneen, kun kukaan muu ei. Hän hyväksyi islamin kun muut hylätään. Hän auttoi ja lohdutti häntä, kun ei ollut ketään muuta valmis auttamaan häntä.

tulossa kanssa TAPPIO
Oli kerran loistava Alim (mies oppimisen, viisas). Hän rakasti vaimoaan niin paljon, mutta hän kuoli. Hän oli niin surullinen tässä menetys että hän lukittu itsensä pois ja kieltäytyi tavata ja puhua ihmisten.

nainen pyysi nähdä häntä sillä perusteella, että hän halusi kysyä häneltä kysymyksen ja että hän on kysyä sitä suoraan. Hän odotti ja odotti ulkopuolella hänen oven. Alim ilmoitettiin tästä ja lopulta sallittua hänen tulla.

hyvä kysymys
on minun kysymys: Minulla on naapuri, jolta Lainasin joitakin koruja. Olen käyttänyt sitä jo jonkin aikaa nyt. Tämä naapuri lähetti hakeva koruja. Pitäisikö minun antaa sen takaisin hänelle?

Alim vastasi: & ldquo; Kyllä, sinun on annettava se takaisin hänelle. & Rdquo;

nainen vastasi: Se korut oli kanssani hyvin pitkään. Kuinka voin antaa sen? & Rdquo;

Alim vastasi: & ldquo; Tällaisessa tapauksessa sinun pitäisi antaa sille vieläkin iloisesti, koska se oli pois hänen ystävällisyydestä, että hän saa voit käyttää sitä niin pitkäksi aika. & rdquo;

Tällä viisaita neuvoja tilanteesi LIIAN
Kun Alim oli sanonut tämän, nainen vastasi: & ldquo; Allah armahtaa teitä. Miksi sitten olet niin surullinen? Jumala oli lainannut sinulle jotain ja kun hän halusi, hän otti sen takaisin. (Koska) se kuuluu Hänelle.

TOTEUTUS
Kuultuaan tämän, Alim ymmärtänyt hänen virhe ja hyötynyt valtavasti tästä keskustelusta.

opetus ihmishenkiä ja tarinoita
Rakkaus on hyvin arvokas asia ja pitäisi tapaat jonkun, joka rakastaa sinua & ndash; kohdella että rakkaus arvokasta koruja. Olkaa kiitollisia, kun olet ollut yhdessä. Vaalia sitä tuolloin ja edelleen rakastaa vaikka jostain syystä yksi teistä on lähtenyt joko joku muu tässä elämässä tai seuraavaan maailmaan.

nähköön rakkautta näin
koskaan pitää rakkaus jotain, joka sattuu, mutta jotain, joka on niin ihanaa, kun sinulla on se. Rakkaus on kuin pala arvokas koruja, jotka naapuri on lainannut sinua & ndash; olla kiitollinen, että aika, vaalia sitä tuolloin ja vaalia muistoja.

Rakkaus on kuin pala arvokas koruja, jotka naapuri on lainannut sinua & ndash; olla kiitollinen, että aika, vaalia sitä tuolloin ja vaalia muistoja
. & nbsp;

inspiraatio

  1. Esteiden poistaminen: Victoria Arlen - Vuodesta paraplegic ja Paralympics
  2. Mikä on Eat, Pray, Love markkinointi strategia? 
  3. GOT tarpeeksi rahaa? 
  4. No Time Half Full.
  5. Best Art Of Cooking
  6. Tehdä ero tässä ja Now
  7. Asenteita, jotka takaa menestystä. Onko sinulla mitä se tekee? 
  8. Steve Daines alijäämään - Daines varten Congress
  9. Puppet skriptit puhua enemmän Silently
  10. Eläköön Thirty