Silver Vuoria epätoivoisia Circumstances

Olet todennäköisesti sanonut itse ja lisäksi ei todella hyväksyn se: hyvä vanha sanonta, että takana kaikki tumma pilvi, siellä on hopea vuori. On vaikea olla paljon usko niin neuvon huomioon kyseisen pilvi on todella pudottamalla kauhat sateen oman juhla. Kuitenkin oikeudenmukainen tarpeeksi, se ei ollut kovin kauan ennen huonon sään päättyi ja päädyit kierrellen auringonvalossa jälleen.

Se on täsmälleen sama, kun se tulee epätoivoon olosuhteisiin. Olemme kaikki kokeneet nämä kun ymmärrämme emme todennäköisesti menettää tai alittaa jotain erittäin tärkeää meille. Se voisi olla yrityksesi etua, suhde, vain lautapeli tai ehkä korttipeli.

Olet aktiivisesti pelaa parhaasi, mutta riippumatta siitä, mitä olet tekemässä menettää ehkä väistämätön. Every Little Thing et tuntui asianmukainen sillä hetkellä ja kun näet oman virheitä, se on aivan liian myöhään. Ensinnäkin, se ei ole koskaan liian myöhäistä, kunnes peli elämisen esittelee kuolemantapauksen kortti.

peli Monopoly yleensä on suuri opettaja siitä, miten voit pelata päivittäistä elämää. Me spin noppaa, päätyvät ihanteellinen ominaisuuksia ja sitten tehdä paras ostoksia. Kuitenkin salaperäisesti jotkut muut osallistujat ostaneet paljon paremmat ominaisuudet ja myös perustettu vielä suurempi hotellit plus pysyi vankilasta. Riippumatta siitä, mitä teit sinä jatkoi tarvitse maksaa vuokransa sekä sakot ja joutui jopa asuntolainan suosikki tärkeää tilojen yksinkertaisesti jäädä peliin.

Leikkii elämä on ehdottomasti menettää taistelua joskus samoin. Olet harjoittaa kaikissa sopiva asioita, sinun budjetti; suunnitella pitkällä aikavälillä vielä puuttuessa tulee joka tapauksessa. Riippumatta siitä mitä teet sen kaikki tulokset täsmälleen samalla lopputulos kuten kauhea unen, jossa olet siirtymässä hidastettuna ja juuri tarpoa kohti maaliviivaa joka sanoo häviäjä.

Saatat olla kohtaamaan jonkinlainen epätoivoinen skenaario juuri tällä hetkellä ja olet ottanut menee hyvin pitkään vaeltaa pitkin hyvin lyhyt laituri. Hei, se on hyväksyttävää menettää, jos muutat kaikki nämä tappiot suoraan etuja!

Jos huomaat se on mahdotonta voittaa, sitten oppia läpi aikaisemmin virheitä, valita itse ylös ja yritä uudelleen. Mikäli näet olet todennäköisesti menettää, lopettaa pelaaminen voittaa ja alkaa aktiivisesti pelaa hallita. Se on kun olet mestari, että et yksinkertaisesti voittaa.

Olet todennäköisesti keskittynyt pitkän aikavälin hyötyä ja sitten laiminlyöty nähdä varsinaiset virheet jatkoi tehden aikana. Aina kun pelaat hallita siellä jatkuvasti määrin voiton. Aivan kuten Monopoly, voit itse oppia jokainen heittokierroksella.

Tutki edellinen toimia ja selvittää tarkasti, missä ehkä tehneet paljon parempi, jotta et tee täsmälleen sama virheitä jälleen. On varmasti yksi heittokierroksella ja aina ylimääräinen peli kokeilla.

Osallistuminen peliin jälleen ei takaa voiton kuitenkaan se takaa ylimääräinen oppimisen mahdollisuus. Saatat ehkä löytää sinulla ei ole olennainen tieto voit koskaan voittaa, ellet hallitsemaan näitä. Siinä tapauksessa, että olet loukussa tämä skenaario löytää tapa saada pois ja sitten siirtyä eteenpäin. Ymmärtää, että et yksinkertaisesti voi perua ennen virheitä ja niin eivät saa kulutetaan stressiä, koska niitä. Hyödynnä nämä välietappeja teidän tulevan voittaa.

Joka päivä elämä jatkuvasti tarjoaa uusi ajattelutapa olettaen että valitsemme huomata. Kaikki meistä menettää ja muut ihmiset tekevät vielä pahempaa virheitä kuin sinä. Tule armollinen häviäjä. Jos kenties olet koskaan menettänyt, ehkä et ole oikeasti elävät arkea täysin avoimeksi ja myös luopumista paljon rahaa (ja myös ilo) toisen henkilön. Yleensä ei ole mitään mahdotonta olosuhteissa, jos poistat ne kaikki suoraan oppimisen kohtaamisia ja tarkista, että hopeareunuksensa.
. & Nbsp;

inspiraatio

  1. Olet enemmän kuin Conquerors
  2. Tekemään oikeita valintoja ! 
  3. Kuninkaallisten ja REALITY
  4. Onnistua RESPECT
  5. Aika on meitä vastaan! 
  6. Onko mahdollista Counter ja lopulta voittaa terrorismin? Vain jakaa muutamia Thoughts
  7. Perusteet Happiness
  8. 12 Tehokas Paths to Harmony
  9. Onko se todella Happiness Over The Rainbow? 
  10. Mitä sinä pelkäät? 10 vinkkiä ymmärtää pelon ja kuka meidän pitäisi pelätä eniten!