Sai Tall Poppy Courage

Jotta maksamatta elämässä, sinun on oltava valmis erottua. Kun kaikki mitä tehdä, on yrittää sovi, voit tyhjäksi ero teidän ero tekee. Tall Poppy Rohkeus ei ole siitä, että paremmin kuin kukaan muu, vain paras mahdollinen versio itsestäsi.

Kasvaminen maatilalla maaseudun Australiassa merkitsi kasvamassa jotain kutsutaan Tall Poppy Syndrome. Se voi kuulostaa joitakin vaiva liittyy kokaiiniriippuvuuden tai ilkeä krooninen sairaus, mutta se on oikeastaan ​​kasvuston tilan. Vaikka en ole kulttuurinen historioitsija, mielestäni se johtuu aina takaisin meidän vanki esi jotka olivat päättäneet luoda enemmän tasa-arvoista yhteiskuntaa kuin luokan järjestelmä ne jää jälkeen äiti Englannissa. Ja yli sukupolvien, se ilmenee osaksi itse deprecating Aussie kulttuuri, joka tervehdittiin "maanläheinen" ja aliarvostettu joku pitää "ylös itse." Pysyvä joukosta vaarantanut hakataan kuin pitkä unikko. Tarpeetonta sanoa, se ei ympäristö että aina inspiroinut yrittäjyyttä.

Onneksi vaikutus Tall Poppy Syndrome on vähentynyt viime vuosikymmeninä olemme nähneet niin paljon Aussie n erottumaan maailmassa heidän lahjakkuutta ja saavutus. Joka on hyvä asia! Jopa entinen Australian pääministeri John Howard sanoi, "yksi asia, joka meidän täytyy päästä eroon tässä maassa on Tall Poppy Syndrome." Ja vielä vaikka Tall Poppy Syndrome voi olla yksikäsitteisesti Australian, joilla matkusti 60 plus maissa ympäri maailmaa, uskon, että pelko, joka ajaa se on universaali - ja vahvempi kuin koskaan. Eli me kaikki elää mitä olen puhuttu "Small Poppy komitea" päämme, jonka ainoa elämäntehtävä on pitää meidät ajattelemaan pieni, pelaa turvallinen ja välttää mahdollisuus saada "kaataa" ne ympärillämme . Se ei yritä satuttaa meitä, pikemminkin suojella meitä pistin hylkäämistä, pettymys epäonnistumisen, tai kiusallista näköinen typerä kun pyrkimyksemme saavuttaa tavoite jäävän.

Se on yksinkertaisesti meidän egon tapa varoittaa meitä mahdollisia uhkia sen turvallisuuden, ja riskit uskaltaa tehdä jotain, jossa meillä ei ole takeita onnistumisesta. Mutta tosiasia on, että mitään syytä tehdä tulee takaa menestystä. Jokainen kannattaa pyrkivät edellyttää riski. Se edellyttää myös tutkinto (tai viisi) Tall Poppy Courage. Eli rohkeutta uskaltaa erottua joukosta, astu uusia uria, ja tehdä enemmän ja olla enemmän kuin meillä asti.

Jotta maksamatta elämässä, sinun on oltava valmis erottua. Kun kaikki mitä tehdä, on yrittää sovi, voit tyhjäksi ero teidän ero tekee. Koska Tall Poppy ei ole siitä, että "polleeta" tai käveleminen tunne paremmuudesta. Kaukana siitä. Kyse uskaltaa ajatella isompi mitä mahdollista, voit, omaksua yksilöllisyyttä, ilmaista ainutlaatuisuus ja seurata unelmiesi ... mutta upeasti nöyrä tai rohkeasti valtava ne voivat olla. Kyse ei ole siitä on parempi kuin kukaan muu; Pikemminkin se on olemisesta parempi versio itsestäsi. Ironista on, että ilmentävät koko kiintiö oman kirkkaimmillaan maailmassa on mahdollista vain, kun annat periksi yrittää näyttää ihmisille, kuinka loistava (älykäs tai accomplished) olet. Se on vain noin tekee mitä inspiroi sinua, ja tehostamalla rohkeasti kautta riippumatta Pieni Unikko pelkoja, todellisten tai kuviteltujen, seisovat omalla tavalla.

Onko sinulla Tall Poppy rohkeutta? Tietenkin voit tehdä. Enemmän kuin tiedät. Se on vain odottamassa sinua päättää, että on tullut aika, että riski jäljellä tiukka sisällä pitkä unikko alkuunsa on suurempi kuin riski se aikoo kukkiva.
. & Nbsp;

inspiraatio

  1. Miten Tehokas Are You? Liity omia Super Hero.
  2. Toinen puoli Life
  3. Mitä muistaa, kun Your Life Goes South: Viisi Epätavanomaiset Vinkkejä Hyödynnä Vastoinkäymise…
  4. Katse silmiin Love
  5. Luominen ja ylläpitäminen Määrätietoinen Behaviour
  6. Road Turtles
  7. Positiivinen ajattelu Quotes: Miten valita oikea juuri sinulle! 
  8. Kaikista silmäänpistävä ihastuttava Coach Boots
  9. Kysy Ei Miten teet, Kysy kuinka voit Blessed? 
  10. Äiti ja tyttäret ovat tulleet jäädäkseen!