Miten löytää palava halu Succeed

Onko sinulla suuria unelmia ja tavoitteita haluat saavuttaa? Jos luet tätä, niin vastaus on todennäköisesti kyllä. Olet ehkä ollut erittäin motivoitunut kun alkoi työskennellä kohti mitä halusit, mutta nyt motivaatio on vähentynyt tai jopa kadonneet kokonaan. Ehkä et ole edes pystyneet löytämään motivaatio aloittaa vielä.

Onko se entinen tai jälkimmäinen, juuri ongelma on, että et ole löytänyt massiivinen motivointi. Et ole vielä löytäneet asia, joka luo palava halu sinussa, joka pitää sinut eteenpäin riippumatta siitä, mitä tapahtuu, ei väliä kuka tai mikä saa haluamallasi tavalla. Tässä artikkelissa aion mennä yli joitakin massiivinen motivoijia että muut ihmiset ovat käyttäneet menestyvät elämässään, jotta voit löytää joista yksi toimii sinulle.

epäitsekäs Massive motivoijia

Ihmiset, jotka ohjaavat epäitsekäs massiivinen motivoijia innostuivat toimimaan hyödyksi muita ihmisiä. Yksi esimerkki olisi uusi vanhempia, jotka kypsyvät ja vastuullinen, jotta ne voivat tarjota hyvä elämä lapselleen.

Toinen esimerkki olisi urheilijoita, jotka tulevat täysin omistautunut kääntämällä pro nähtyään massiivinen uhrauksia heidän vanhempansa tekevät selviytymisen perheen. Urheilijan palava halu on tehdä tarpeeksi rahaa, jotta hänen vanhempansa voivat elää kiva talo ja koskaan tarvitse työskennellä uudelleen.

Kolmas esimerkki on henkilö, joka on syvästi liikuttunut ahdingon ryhmä ihmisiä jotka kärsivät noin julma epäoikeudenmukaisuutta. Tämä henkilön voima on auttaa niitä, jotka eivät pysty auttamaan itseään.

Selfish Massive motivoijia

Ihmiset, jotka ohjaavat itsekkäät massiivinen motivoijia usein tehdä niin, koska ne hylättiin tai tuntui he olivat tehty vääryyttä. Tämäntyyppiset tilanteet tapahtua meille kaikille ja voi olla lähteitä valtava viha. Vaikka nämä tapahtumat voivat tuntua huono aika, he voivat itse osoittautua erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun. Yleinen reaktio on anna viha olla tuhoisaa ja pahentaa tilannetta. Jos sen sijaan kanavoida viha rakentavasti ja myönteisiä toimia, niin mahdollisuutesi tulevan menestyksen paranee.

Kuuluisa esimerkki henkilö ohjaa tämäntyyppinen massiivinen motivointi olisi NBA legenda, Michael Jordan. Hänet leikattiin hänen lukion yliopistojoukkue koripallojoukkue kuin toisen vuoden opiskelija ja voi ovat luopuneet hänen unelmansa. Sen sijaan, se tuli hänen palava halu menestyä koripallo ja hän lähti tulemaan suurin koripalloilija kaiken aikaa.

Useita polut vievät samaan päätepisteeseen

löytää oma massiivinen motivointi on paras tapa luoda palava halu menestyä. Epäitsekäs massiivinen motivoija saattaa näyttää olevan houkuttelevin ja hyvänolon vaihtoehto, mutta ne vain eivät toimi joillekin ihmisille. Tämä johtuu siitä, että ne eivät luo tarvittava määrä motivaatio näille ihmisille.

Saatat tuntea taipuvaisia ​​halua käyttää itsekäs massiivinen motivointi koska kielteisiä mielleyhtymiä itsekkyyden ja vihaa. Olisi virhe jättää tämä polku, jos se on mitä motivoi sinua eniten koettelevat läpi kaikki väistämätön tiesulkujen menestykseen.

Tärkeintä on selvittää, mikä toimii parhaiten sinulle henkilökohtaisesti. Voit aina valita olla epäitsekäs ja antaa kun olet menestyvät. Itse asiassa monet ihmiset, jotka ovat käyttäneet itsekäs polku menestyvät ovat tehneet paljon hyvää maailmassa kautta hyväntekeväisyyttä.

Valitset epäitsekästä polku tai itsekäs polku päädyt samaan määränpää: luottavainen, onnistunut yksilön mahdollisuus tehdä maailmasta parempi paikka.
. & nbsp;

inspiraatio

  1. Inspiroidu 10 Tehokas Oprah Winfrey Quotes
  2. Co-Creative Muse
  3. Käyttämällä Dreamtime olla Creative
  4. Letter
  5. Miksi Meditate.
  6. Maksaa se Forward
  7. "Koska ihminen ajattelee" James Allen (alkaen innostavia kirjoja - Toinen osa) 
  8. Sandy Hook Legacy
  9. Live Your Dream Through poistamaan esteitä ja Never Ever Lopeta (maasta innostavia kirjoja) 
  10. Far Side of Forty